Mixa och matcha smycken

När det kommer till att mixa och matcha smycken finns det nästan inga fasta regler – nästan allt är tillåtet. Den generella regeln handlar om kreativitet och att känna glädje. Om du gillar att bära flera smycken samtidigt kan du experimentera med olika kombinationer. En tumregel är att kombinera många iögonfallande halsband med mer subtila örhängen, medan iögonfallande örhängen passar bra med mer diskreta halsband. Fokuset bör ligga antingen på halsbanden eller örhängena, inte på båda samtidigt. Att blanda olika material, strukturer och stilar i smyckekombinationerna är lika möjligt som att experimentera med olika ytor och texturer. Hos Winther Studio kan du hitta många passande smycken!

Styla med smycken

Att styla dina smycken handlar om att skapa en sammanhängande look som kompletterar din personliga stil. Något som är populärt idag med smycken är lager på lager. Du kan då använda dig av smycken av varierande längder och storlekar. Det kan vara halsband i olika längder eller armband som matchar varandra.

Att mixa och matcha olika metaller är även det helt rätt. Du kan då blanda olika metaller som guld, silver eller roséguld för en modern och eklektisk look. Det är helt ok att kombinera olika metaller för att skapa kontrast.

En viktig sak att tänka på bara är att du ska balansera din look. Om du bär stora örhängen kan det vara snyggt att matcha med ett enklare halsband eller tvärtom. Du bör även se till att anpassa dina smycken efter tillfälle. För vardagsbruk kan du välja enklare och mindre smycken medan du kanske vill satsa på mer dramatiska eller eleganta smycken för speciella tillfällen.

Låt dina smycken komplettera dina kläder. Om du bär en enkel outfit kan ett par iögonfallande örhängen eller ett statement-halsband lyfta hela looken.

Hitta smycken som passar dig

Om du är ute efter att köpa smycken till dig själv så rekommenderar vi att du kikar in på Winther Studio. Denna online smyckesbutik har nämligen ett brett utbud av smycken så väl som andra accessoarer. Deras smycken fungerar bra för både vardag och fest.

Om du är ute efter att hitta ett så kallat måste smycke, så är det helt upp till dig vad det kan vara. Dessa varierar beroende på din personliga stil och preferenser. Det finns dock några klassiska smycken som många anser vara måsten på grund av deras mångsidighet och tidlösa stil. Det handlar då om örhängen, en enkel kedja, ett armband, en ring eller en klocka.