Peter norrström nya instagram

Peter Norrström (@norrstrompeter) • Instagram photos and …

1399 Followers, 334 Following, 1239 Posts – See Instagram photos and videos from Peter Norrström (@norrstrompeter)

Peter Norrström (@norrstrompeter) • Instagram photos and …

1397 Followers, 334 Following, 1239 Posts – See Instagram photos and videos …

Peter Norrström on Instagram: “Inte helt fel att vakna upp till …

33 Likes, 3 Comments – Peter Norrström (@norrstrompeter) on Instagram: “Inte helt fel att vakna upp till och att äta frukost till tok skönt välkommen …

Peter Norrström on Instagram: “Med tanke på alla …

Peter Norrström on Instagram: “Med tanke på alla spekulationer som pågår på en del offentliga sidor så känner jag att det är dags IGEN att få ett slut på dom och hoppas att 2018 blir bättre. Bara för att jag inte lägger ut en massa bilder på mina barn innebär det inte att jag inte har kontakt eller träffar dom. Tycker inte att jag ska hänga ut dom och deras liv för mycket nu pga situationen med skilsmässan mm. Jag träffar dom 1 helg i månaden , övrigt umgänge hoppas jag kommer till en lösning under 2018. Har spekulerats om att jag träffat en tjej i Norrland och det är sant men det har INGET med barnens umgänge å göra,problemet ligger inte där. Har även spekulerats om att jag skaffat ett boende i Norrland, ja det är sant och det har inte heller någon inverkan på umgänget med barnen,jobbar fortfarande i Stockholm men pga bostads kostnaderna där så räcker inte stålarna som blir kvar efter underhållet till ett boende där, tyvärr. (Kostnaden att flyga till Norrland T/R kostar 398 bara så ni vet så behöver inte det spekuleras om de) Summan av allt så mår jag tok bra ,är inte bitter som framförts på vissa sociala medier och hoppas att vi kan lösa umgänget med barnen på ett bra sätt kommande år. God Jul och Gott Nytt År”

292 Likes, 58 Comments – Peter Norrström (@norrstrompeter) on Instagram: “Med tanke på alla spekulationer som pågår på en del offentliga sidor så känner jag …

292 Likes, 58 Comments – Peter Norrström (@norrstrompeter) on Instagram: “Med tanke på alla spekulationer som pågår på en del offentliga sidor så känner jag att det är dags IGEN att få ett slut på dom och hoppas att 2018 blir bättre. Bara för att jag inte lägger ut en massa bilder på mina barn innebär det inte att jag inte har kontakt eller träffar dom. Tycker inte att jag ska hänga ut dom och deras liv för mycket nu pga situationen med skilsmässan mm. Jag träffar dom 1 helg i månaden , övrigt umgänge hoppas jag kommer till en lösning under 2018. Har spekulerats om att jag träffat en tjej i Norrland och det är sant men det har INGET med barnens umgänge å göra,problemet ligger inte där. Har även spekulerats om att jag skaffat ett boende i Norrland, ja det är sant och det har inte heller någon inverkan på umgänget med barnen,jobbar fortfarande i Stockholm men pga bostads kostnaderna där så räcker inte stålarna som blir kvar efter underhållet till ett boende där, tyvärr. (Kostnaden att flyga till Norrland T/R kostar 398 bara så ni vet så behöver inte det spekuleras om de) Summan av allt så mår jag tok bra ,är inte bitter som framförts på vissa sociala medier och hoppas att vi kan lösa umgänget med barnen på ett bra sätt kommande år. God Jul och Gott Nytt År”

Peter Norrström on Instagram: “Blev lite höst mys med barnen …

3 okt. 2021 — 68 Likes, 3 Comments – Peter Norrström (@norrstrompeter) on Instagram: “Blev lite höst mys med barnen i dag så mysigt en kanon dag ”

Peter Norrström on Instagram: “Lite goa bilder från I dag”

56 Likes, 3 Comments – Peter Norrström (@norrstrompeter) on Instagram: “Lite goa bilder från I … norrstrompeter Blev lite go middag i dag tok gott .

Peter Norrström on Instagram: “ ”

51 Likes, 1 Comments – Peter Norrström (@norrstrompeter) on Instagram: “ ” … norrstrompeter Blev lite go middag i dag tok gott .

Peter Norrström on Instagram: “❤️❤️❤️”

47 Likes, 8 Comments – Peter Norrström (@norrstrompeter) on Instagram: … norrstrompeter Planerar lite för morgondagens middag kan det här va någonting?

Peter Norrström on Instagram: “ ”

29 Likes, 1 Comments – Peter Norrström (@norrstrompeter) on Instagram: “ … norrstrompeter Ajaj glömde en från dagens middag hon var inte så hungrig …

Keywords: peter norrström nya instagram, peter norrström instagram, norrström peter instagram