När kommer facebook och instagram tillbaka

Trump snart välkommen tillbaka på Facebook och Instagram

Trump snart välkommen tillbaka på Facebook och Instagram – M3

25 jan. 2023 — Meta välkomnar nu tillbaka Donald Trump till sina plattformar Facebook och Instagram. Det meddelar företaget i ett pressmeddelande.

Meta motiverar det hela med att allmänheten borde få möjlighet att höra vad politiker har att säga så de kan fatta informerade beslut. 

Trump välkommen tillbaka till Facebook och Instagram

Trump välkommen tillbaka till Facebook och Instagram | SVT Nyheter

7 feb. 2022 — Företaget Meta, som äger plattformar som Facebook och Instagram, hotar nu att släcka sina tjänster i Europa om det inte kommer ett nytt …

Meta välkomnar nu tillbaka Donald Trump till sina plattformar Facebook och Instagram. Det meddelar företaget i ett pressmeddelande.

Meta hotar stänga ner Facebook och Instagram i Europa

Meta hotar stänga ner Facebook och Instagram i Europa | SVT Nyheter

17 feb. 2022 — I de senaste nyheterna har det skrivits mycket om att Mark Zuckerberg hotade EU-kommissionen att ta bort våra älskade appar. I centrum för denna …

Företaget Meta, som äger plattformar som Facebook och Instagram, hotar nu att släcka sina tjänster i Europa om det inte kommer ett nytt avtal för dataöverföringar.

Kommer Facebook och Instagram att försvinna? – Inredningsvis

7 juli 2022 — Facebook och dotter-appen Instagram kan komma att stängas ned över hela Europa i sommar, det skriver Politico.

Facebook och Instagram kan stängas ned – Aftonbladet

Senaste nytt – Facebook och Instagram kan stängas ned

10 feb. 2023 — USA:s tidigare president Donald Trump har fått tillgång till sina konton på Facebook och Instagram igen, bekräftar moderbolaget Meta för …

Facebook och dotter-appen Instagram kan komma att stängas ned över hela Europa i sommar, det skriver Politico.

Meta bekräftar: Trump tillbaka på Facebook och Instagram

6 feb. 2022 — Hotet kom helt i skymundan av techjättens ras på börsen. Men i Metas kvartalsrapport framkommer inte bara att bolagets kassako Facebook tappat …

USA:s tidigare president Donald Trump har fått tillgång till sina konton på Facebook och Instagram igen, bekräftar moderbolaget Meta för CNBC.

Metas hot: Vi släcker ned Facebook och Instagram – SvD

Facebook och Instagram kan försvinna från EU, hotar Meta. | SvD

7 juli 2022 — Irlands dataskyddsmyndighet meddelade under torsdagen att de kommer blockera den amerikanska tech-jätten Meta, som äger Facebook, …

Facebook och Instagram kan försvinna från EU. Det skriver ägaren Meta i sin kvartalsrapport. Att det blir verklighet är mindre troligt, enligt expert. Meta kräver ett nytt transatlantiskt avtal för dataöverföringar.

Facebook och Instagram kan stängas ner i sommar | GP

Hantera kommentarer och direktmeddelanden på Instagram från din inkorg i Messenger eller Meta Business Suite. Innan du börjar. Du måste eventuellt konvertera …

Lägg till eller ta bort ett Instagram-konto från din Facebook-sida

Ansluta ett Instagram-konto till din Facebook-sida eller ta bort anslutningen | Meta Hjälpcenter för företag

25 jan. 2023 — Donald Trump kommer åter att få tillgång till sina konton på Facebook och Instagram, uppger sociala mediejätten Meta.

Ta reda på hur du ansluter eller kopplar bort ett professionellt konto på Instagram från din Facebook-sida med förmåner som delning och annonsering.

Donald Trump får tillbaka Facebook- och Instagramkontot

Keywords: när kommer facebook och instagram tillbaka