Jessica falk instagram

Jessica Falk (@jessica.falkofficial) • Instagram photos and …

Artist, låtskrivare, föreläsare och ambassadör för Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft ❤️ jessicafalk.blogg.se · 2,826 posts · 2,429 followers · 2,242 following.

Jessica (@jessica.falk) • Instagram photos and videos

202 Followers, 167 Following, 290 Posts – See Instagram photos and videos from Jessica (@jessica.falk)

Jessica Falk on Instagram: “Yihooooo!! Vilken härlig dag i …

Jessica Falk on Instagram: “Yihooooo!! Vilken härlig dag i Nevo Studios 😃Tack bästa Roger Bergsten som ställde upp med så kort varsel 🙌🏻 Så grymt lättsamt och energigivande att jobba med dig! Jag fick en förfrågan från Kanada och Nashville, att ingå i ett kommande projekt. Sånt kan man inte säga nej till 🤪😍🙏🏻 Hoppas hoppas på detta roliga… Otroligt skön energi i alla fall. Så alla ni som funderar på att spela in, gör det i Nevo Studios i Sundsvall 👌🏻 Tack bästa Patrik Lindmark som filmat runt i Sundsvall & Anundgård 😘Tack också till Daniel Svahn för all hjälp med flygeln 🙌🏻😍☀️ Inte varje dag det står en flygel på Holmsjöns is ❄️ Önskar alla en fin påskhelg 🐣☀️KramarJessica#studiowork #newmusic #project #nevostudios_sundsvall #sundsvall #nashville #canada #hope #coronavirus #tacksam #is #flygel #singersongwriter #fast #ja #vadharduattförlora #framtid #livslevande #energi #teamwork #holm”

94 Likes, 14 Comments – Jessica Falk (@jessica.falkofficial) on Instagram: “Yihooooo!! Vilken härlig dag i Nevo Studios Tack bästa Roger Bergsten som …

94 Likes, 14 Comments – Jessica Falk (@jessica.falkofficial) on Instagram: “Yihooooo!! Vilken härlig dag i Nevo Studios 😃Tack bästa Roger Bergsten som ställde upp med så kort varsel 🙌🏻 Så grymt lättsamt och energigivande att jobba med dig! Jag fick en förfrågan från Kanada och Nashville, att ingå i ett kommande projekt. Sånt kan man inte säga nej till 🤪😍🙏🏻 Hoppas hoppas på detta roliga… Otroligt skön energi i alla fall. Så alla ni som funderar på att spela in, gör det i Nevo Studios i Sundsvall 👌🏻 Tack bästa Patrik Lindmark som filmat runt i Sundsvall & Anundgård 😘Tack också till Daniel Svahn för all hjälp med flygeln 🙌🏻😍☀️ Inte varje dag det står en flygel på Holmsjöns is ❄️ Önskar alla en fin påskhelg 🐣☀️KramarJessica#studiowork #newmusic #project #nevostudios_sundsvall #sundsvall #nashville #canada #hope #coronavirus #tacksam #is #flygel #singersongwriter #fast #ja #vadharduattförlora #framtid #livslevande #energi #teamwork #holm”

Jessica Falk (@jessicafalkenfalk) • Instagram photos and videos

323 Followers, 501 Following, 764 Posts – See Instagram photos and videos from Jessica Falk (@jessicafalkenfalk)

Jessica Falk (@jessicalfalk) • Instagram photos and videos

Jessica Falk. Välkomna! Jag är 26 år gammal, bosatt i Tanumshede och umgås gärna med nära och kära och tar mysiga promenader med Mira. 670 posts.

Jessica Falk on Instagram: “Yes, jag vågade!! Idag har jag …

116 Likes, 24 Comments – Jessica Falk (@jessica.falkofficial) on Instagram: “Yes, jag vågade!! Idag har jag gjort någonting alldeles speciellt.

Jessica Falk on Instagram: “En föreläsning om hopp, förtvivlan …

Jessica Falk on Instagram: “En föreläsning om hopp, förtvivlan, djup kärlek och glädje när livet vänder och inte blir som förut. Hur är det att vara förälder när ditt barn drabbas av en lätt hjärnskada? Vad innebär ”lätt” och att det inte syns utanpå?Föreläsningen har tagits fram i syftet att få ut mer kunskap och information om vad en lätt förvärvad hjärnskada innebär, för att underlätta vardagen för både drabbade och omgivning i mötet med varandra.Sedan 8 augusti 2012 då Jessicas dotter föll i leken och slog huvudet, har inget varit sig likt. Jessica sjunger och berättar under 2 timmar om hur både arbetsliv och familjesituation helt förändrades efter olyckan och hur musiken hjälpt både dottern och familjen att orka genom den nya vardagen. År 2004 förlorade Jessica sin mamma i tsunamin. Därefter började Jessica skriva musik och har sedan 2010 spelat in två album i Nashville, gjort inspirationsföreläsningar / konserter, certifierat sig till livscoach och är ambassadör för Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft. I föreläsningen berör Jessica ämnen som det inte talas öppet om så ofta, men som drabbar den hjärnskadade och dennes familj. På vilket sätt påverkas ett barns självkänsla som oftast blir ifrågasatt? Ska det drabbade barnet anpassa sig till omgivningen eller är det omgivningen som skall anpassa sig till barnet?När vuxna möter barn med vänlighet, förståelse och respekt så skapas hopp och tillit. Det stärker barnen i att klara sig mycket bättre i livet. MÅLGRUPPFöreläsningen riktar sig till alla. Personal inom socialtjänst, förskola/skola, familj, försäkringskassa, vård, föreningar, utbildningar och andra som kommer i kontakt med barnfamiljer i sitt arbete ges möjlighet till en unik berättelse. Cirka 70 000 människor drabbas av olika hjärnskador i Sverige varje år. Cirka 400 av dom är barn. – Jessica Falk #föreläsning #funktionsnedsättning #allmänbildning #fortbildning #läkare #vård #sjuksyrror #psykologi #mobbning #hjärnkoll #hjärnkraft #tillsammansärvistarka #livsviktigt #levnu #smärta #vasnällamotvarandra #friends #vänskap #förvärvadhjärnskada #neuropsykologi #neuropsykiatriskadiagnoser #kärlek”

32 Likes, 6 Comments – Jessica Falk (@jessica.falkofficial) on Instagram: “En föreläsning om hopp, förtvivlan, djup kärlek och glädje när livet vänder och …

32 Likes, 6 Comments – Jessica Falk (@jessica.falkofficial) on Instagram: “En föreläsning om hopp, förtvivlan, djup kärlek och glädje när livet vänder och inte blir som förut. Hur är det att vara förälder när ditt barn drabbas av en lätt hjärnskada? Vad innebär ”lätt” och att det inte syns utanpå?Föreläsningen har tagits fram i syftet att få ut mer kunskap och information om vad en lätt förvärvad hjärnskada innebär, för att underlätta vardagen för både drabbade och omgivning i mötet med varandra.Sedan 8 augusti 2012 då Jessicas dotter föll i leken och slog huvudet, har inget varit sig likt. Jessica sjunger och berättar under 2 timmar om hur både arbetsliv och familjesituation helt förändrades efter olyckan och hur musiken hjälpt både dottern och familjen att orka genom den nya vardagen. År 2004 förlorade Jessica sin mamma i tsunamin. Därefter började Jessica skriva musik och har sedan 2010 spelat in två album i Nashville, gjort inspirationsföreläsningar / konserter, certifierat sig till livscoach och är ambassadör för Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft. I föreläsningen berör Jessica ämnen som det inte talas öppet om så ofta, men som drabbar den hjärnskadade och dennes familj. På vilket sätt påverkas ett barns självkänsla som oftast blir ifrågasatt? Ska det drabbade barnet anpassa sig till omgivningen eller är det omgivningen som skall anpassa sig till barnet?När vuxna möter barn med vänlighet, förståelse och respekt så skapas hopp och tillit. Det stärker barnen i att klara sig mycket bättre i livet. MÅLGRUPPFöreläsningen riktar sig till alla. Personal inom socialtjänst, förskola/skola, familj, försäkringskassa, vård, föreningar, utbildningar och andra som kommer i kontakt med barnfamiljer i sitt arbete ges möjlighet till en unik berättelse. Cirka 70 000 människor drabbas av olika hjärnskador i Sverige varje år. Cirka 400 av dom är barn. – Jessica Falk #föreläsning #funktionsnedsättning #allmänbildning #fortbildning #läkare #vård #sjuksyrror #psykologi #mobbning #hjärnkoll #hjärnkraft #tillsammansärvistarka #livsviktigt #levnu #smärta #vasnällamotvarandra #friends #vänskap #förvärvadhjärnskada #neuropsykologi #neuropsykiatriskadiagnoser #kärlek”

Jessica Falk on Instagram: “Vilken underbar publik och …

Jessica Falk on Instagram: “Vilken underbar publik och fantastiskt att så många kom ikväll till Elimkyrkan.Allt jag gav i sång och text, fick jag tusenfalt tillbaka ifrån alla som var där ❤️🙏🏻❤️ Tack från mitt hjärta.Jag älskar att lyssna till de berättelser som människor berättar för mig efter varje konsert. Vi är rätt lika vi människor på många sätt och kan lära oss av varandra genom att lyssna.Tillsammans kan vi ‘Make A Change’När jag sluter mina ögon ikväll så omfamnas jag av känslan att vara på helt rätt väg i allt just nu. Allt jag kämpat och trott på i många år liksom ramlar över mig nu. Förvånad men så oerhört glad och tacksam.Vet inte om jag någonsin känt så. Det är i allafall ett bevis på att man aldrig ska ge upp, även om det kan kännas kolsvart ibland. Det viktigaste är att inte bli bitter och hatisk. Jag håller mig fri från det genom att skriva musik och texter som kan hjälpa andra. Då känns mina livserfarenheter meningsfulla liksom.Det värmer gott i min själ just nu. Alla ni som peppar och finns här på FB betyder också så mycket för mig ❤️🙏🏻 Kram på er och jag önskar er en fin start på den nya veckan.#kram #grateful #tacksam #sinnesro #konsert #sundsvall #möten #livet #singer #singersongwriter #pianist #livslust #levidag #sverige #nashville #kör #inspiration”

75 Likes, 3 Comments – Jessica Falk (@jessica.falkofficial) on Instagram: “Vilken underbar publik och fantastiskt att så många kom ikväll till Elimkyrkan.

75 Likes, 3 Comments – Jessica Falk (@jessica.falkofficial) on Instagram: “Vilken underbar publik och fantastiskt att så många kom ikväll till Elimkyrkan.Allt jag gav i sång och text, fick jag tusenfalt tillbaka ifrån alla som var där ❤️🙏🏻❤️ Tack från mitt hjärta.Jag älskar att lyssna till de berättelser som människor berättar för mig efter varje konsert. Vi är rätt lika vi människor på många sätt och kan lära oss av varandra genom att lyssna.Tillsammans kan vi ‘Make A Change’När jag sluter mina ögon ikväll så omfamnas jag av känslan att vara på helt rätt väg i allt just nu. Allt jag kämpat och trott på i många år liksom ramlar över mig nu. Förvånad men så oerhört glad och tacksam.Vet inte om jag någonsin känt så. Det är i allafall ett bevis på att man aldrig ska ge upp, även om det kan kännas kolsvart ibland. Det viktigaste är att inte bli bitter och hatisk. Jag håller mig fri från det genom att skriva musik och texter som kan hjälpa andra. Då känns mina livserfarenheter meningsfulla liksom.Det värmer gott i min själ just nu. Alla ni som peppar och finns här på FB betyder också så mycket för mig ❤️🙏🏻 Kram på er och jag önskar er en fin start på den nya veckan.#kram #grateful #tacksam #sinnesro #konsert #sundsvall #möten #livet #singer #singersongwriter #pianist #livslust #levidag #sverige #nashville #kör #inspiration”

Jessica Falk (@ladyj087) • Instagram photos and videos

138 Followers, 441 Following, 137 Posts – See Instagram photos and videos from Jessica Falk (@ladyj087)

Jessica Falk (@lenellfalk) • Instagram photos and videos

138 Followers, 175 Following, 752 Posts – See Instagram photos and videos from Jessica Falk (@lenellfalk)

Keywords: jessica falk instagram