Gustav fridolin instagram

Gustav Fridolin (@gustav_fridolin) • Instagram photos and …

20.6k Followers, 864 Following, 1258 Posts – See Instagram photos and videos from Gustav Fridolin (@gustav_fridolin)

Gustav Fridolin on Instagram: “Just nu är jag mitt i uppgiften att …

3212 Likes, 295 Comments – Gustav Fridolin (@gustav_fridolin) on Instagram: “Just nu är jag mitt i uppgiften att tillsammans med Isabella säkra att klimatet …

Gustav Fridolin on Instagram: “För 15 år sedan hann jag …

Gustav Fridolin on Instagram: “För 15 år sedan hann jag precis med ett tåg till Småland och så träffade jag en av de coolaste jag mött. Sedan dess har Jennie och jag upplevt, älskat och upptäckt livet och världen. De senaste åren har vi slitit, men nästan jämt på varsitt håll. När det nu äntligen skulle vara tid för oss, fanns inte så mycket oss kvar. Sedan en tid tillbaka lever vi inte ihop, och vi har skickat in den där skilsmässoansökan. Det var inte såhär vi hade tänkt att det skulle bli, och jag struntar i vad folk säger, för mig är det ett stort misslyckande, men nu är vi här. Och vi är överens och vi är vänner. Jag är så tacksam för allt vad Jennie kämpat och stått ut med för mig, familj och parti, jag ler åt minnena av allt vi varit med om och jag är riktigt glad över att dela föräldraskap med just dig Jennie.”

2644 Likes, 371 Comments – Gustav Fridolin (@gustav_fridolin) on Instagram: “För 15 år sedan hann jag precis med ett tåg till Småland och så träffade jag en …

2,644 Likes, 371 Comments – Gustav Fridolin (@gustav_fridolin) on Instagram: “För 15 år sedan hann jag precis med ett tåg till Småland och så träffade jag en av de coolaste jag mött. Sedan dess har Jennie och jag upplevt, älskat och upptäckt livet och världen. De senaste åren har vi slitit, men nästan jämt på varsitt håll. När det nu äntligen skulle vara tid för oss, fanns inte så mycket oss kvar. Sedan en tid tillbaka lever vi inte ihop, och vi har skickat in den där skilsmässoansökan. Det var inte såhär vi hade tänkt att det skulle bli, och jag struntar i vad folk säger, för mig är det ett stort misslyckande, men nu är vi här. Och vi är överens och vi är vänner. Jag är så tacksam för allt vad Jennie kämpat och stått ut med för mig, familj och parti, jag ler åt minnena av allt vi varit med om och jag är riktigt glad över att dela föräldraskap med just dig Jennie.”

Gustav Fridolin on Instagram: “Hela mitt liv har jag slagits mot …

2748 Likes, 175 Comments – Gustav Fridolin (@gustav_fridolin) on Instagram: “Hela mitt liv har jag slagits mot rasismen. Och jag kommer fortsätta göra det …

Gustav Fridolin on Instagram: “Rakryggat!”

1274 Likes, 47 Comments – Gustav Fridolin (@gustav_fridolin) on Instagram: “Rakryggat!”

Gustav Fridolin on Instagram: “Där blev det helg.”

Gustav Fridolin on Instagram: “Där blev det helg.”

865 Likes, 31 Comments – Gustav Fridolin (@gustav_fridolin) on Instagram: “Där blev det helg.”

865 Likes, 31 Comments – Gustav Fridolin (@gustav_fridolin) on Instagram: “Där blev det helg.”

Gustav Fridolin on Instagram: “All kärlek är bra kärlek. Men det …

Gustav Fridolin on Instagram: “All kärlek är bra kärlek. Men det får man väl snart inte längre säga i det här landet.SD tar makten i Sölvesborg. Eller FÅR makten av M och KD. Bland de första besluten märks alltså att stoppa konst som ifrågasätter och nu uttryck för solidaritet och allas lika värde. Inte ens jag fattade att SD:s alla år av snack om åsiktsdiktatur var ett krav på hur man ville ha det.”

1839 Likes, 124 Comments – Gustav Fridolin (@gustav_fridolin) on Instagram: “All kärlek är bra kärlek. Men det får man väl snart inte längre säga i det här …

1,837 Likes, 124 Comments – Gustav Fridolin (@gustav_fridolin) on Instagram: “All kärlek är bra kärlek. Men det får man väl snart inte längre säga i det här landet.SD tar makten i Sölvesborg. Eller FÅR makten av M och KD. Bland de första besluten märks alltså att stoppa konst som ifrågasätter och nu uttryck för solidaritet och allas lika värde. Inte ens jag fattade att SD:s alla år av snack om åsiktsdiktatur var ett krav på hur man ville ha det.”

Gustav Fridolin on Instagram: “Jag bara lägger dom två här.”

2364 Likes, 137 Comments – Gustav Fridolin (@gustav_fridolin) on Instagram: “Jag bara lägger dom två här.”

Gustav Fridolin on Instagram: “Känner oro för att diskussionen …

1038 Likes, 90 Comments – Gustav Fridolin (@gustav_fridolin) on Instagram: “Känner oro för att diskussionen om vad som nu sker förs allt längre ifrån vad …

Gustav Fridolin on Instagram: “Alla barn har rätt att må bra och …

1880 Likes, 41 Comments – Gustav Fridolin (@gustav_fridolin) on Instagram: …

Keywords: gustav fridolin instagram