Fanny klefelt instagram

Fanny Klefelt (@tjafanny) • Instagram photos and videos

29.1k Followers, 1494 Following, 1857 Posts – See Instagram photos and videos from Fanny Klefelt (@tjafanny)

Fanny Klefelt (@tjafanny) • Instagram photos and videos

Skäms för allt som ligger uppe här!!! Förlåt. 1,851 posts. 29.1K followers.

Fanny Klefelt on Instagram: “Tänk att jag har ångest för att jag …

1509 Likes, 8 Comments – Fanny Klefelt (@tjafanny) on Instagram: “Tänk att jag har ångest för att jag inte lägger upp nåt på instagram som att någon märker …

Fanny Klefelt (@tjafanny) • Instagram photos and videos

Skäms för allt som ligger uppe här!!! Förlåt. 1,848 posts. 29.1K followers.

29.1k followers, 1,497 following, 1,858 posts – see Instagram photos and videos from Fanny Klefelt (@tjafanny)

Fanny Klefelt (@fannyklefelt) • Instagram photos and videos

Fanny Klefelt. 47 posts. 52 followers. 136 following. This Account is Private. Already follow fannyklefelt? Log in to see their photos and videos.

bikinibild igen!!! Men det blev ju råsommar helt plötsligt vad …

1979 Likes, 5 Comments – Fanny Klefelt (@tjafanny) on Instagram: “bikinibild igen!!! Men det blev ju råsommar helt plötsligt vad annars ska man göra”

Fanny Klefelt on Instagram: “I #samarbete med @tradera ger …

Fanny Klefelt on Instagram: “I #samarbete med @tradera ger jag er: mitt älskade lille soffebord! FAN vad jag letade efter ett sånt, hade liksom en idé i huvudet om exakt hur det skulle se ut och sen gick jag på måfå in i antikbutiker hela tiden och letade tills jag hittade exakt det jag ville ha. Så då köpte jag det liksom bara rakt av utan att kolla på prislappen så det var ju såklart helt orimligt dyrt 🙂 🙂 🙂 Vad kul nu när jag kollar på Tradera i och med det här samarbetet och hittar 1 miljon EXAKTA soffbord som jag vill ha som kostar kanske en tredjedel av det jag köpte mitt för???? Ljuv känsla!!! Dessutom står nykonsumtion för över 20% av Sveriges utsläpp!! Så med detta sagt: KOLLA TRADERA FÖRST innan du köper nån svindyr möbel eller märkespryl!!! Så slipper ni känna er dumma!! #tradera”

1813 Likes, 3 Comments – Fanny Klefelt (@tjafanny) on Instagram: “I #samarbete med @tradera ger jag er: mitt älskade lille soffebord!

1,813 Likes, 3 Comments – Fanny Klefelt (@tjafanny) on Instagram: “I #samarbete med @tradera ger jag er: mitt älskade lille soffebord! FAN vad jag letade efter ett sånt, hade liksom en idé i huvudet om exakt hur det skulle se ut och sen gick jag på måfå in i antikbutiker hela tiden och letade tills jag hittade exakt det jag ville ha. Så då köpte jag det liksom bara rakt av utan att kolla på prislappen så det var ju såklart helt orimligt dyrt 🙂 🙂 🙂 Vad kul nu när jag kollar på Tradera i och med det här samarbetet och hittar 1 miljon EXAKTA soffbord som jag vill ha som kostar kanske en tredjedel av det jag köpte mitt för???? Ljuv känsla!!! Dessutom står nykonsumtion för över 20% av Sveriges utsläpp!! Så med detta sagt: KOLLA TRADERA FÖRST innan du köper nån svindyr möbel eller märkespryl!!! Så slipper ni känna er dumma!! #tradera”

@tjafanny Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

@tjafanny. Fanny Klefelt. Skäms för allt som ligger uppe här!!! Förlåt. Stories. Tagged 1,855 Posts 29,108 Followers 1,491 Following.

Fanny Klefelt (@tjafanny) – TikTok

Fanny Klefelt (@tjafanny) på TikTok |342.6K gilla-markeringar.18.3K följare.Titta på den senaste videon från Fanny Klefelt (@tjafanny).

Pin på Everyday wear – Pinterest

Pin på Everyday wear

2021-jan-17 – Fanny Klefelt (@tjafanny) • Foton och videoklipp på Instagram.

2021-jan-17 – Fanny Klefelt (@tjafanny) • Foton och videoklipp på Instagram

Keywords: fanny klefelt instagram