Clara henry instagram

Clara Henry (@glasclara) • Instagram photos and videos

426k Followers, 1090 Following, 2280 Posts – See Instagram photos and videos from Clara Henry (@glasclara)

Clara Henry (@glasclara) • Instagram photos and videos

426k Followers, 1089 Following, 2279 Posts – See Instagram photos and videos …

Clara Henry (@glasclara) • Foto dan video Instagram

Kontakt för bokning: kontakt@clarahenry.se. Samarbeten: instagram@clarahenry.

Clara Henry (@glasclara) • Instagram photos and videos

426k Followers, 1089 Following, 2278 Posts – See Instagram photos and videos …

Clara Henry (@glasclara) • Instagram ඡායාරූප සහ වීඩියෝ

Kontakt för bokning: kontakt@clarahenry.se

Clara Henry (@clarahenry_fanss) • Instagram photos and videos

1538 Followers, 74 Following, 759 Posts – See Instagram photos and videos from Clara Henry ♀ (@clarahenry_fanss)

Clara Henry on Instagram: “Okej, så på min förra bild fick jag …

Clara Henry on Instagram: “Okej, så på min förra bild fick jag massa kommentarer: att jag hade fina fräknar, att jag var finare utan smink, fulare utan smink, såg ut som en tant, såg ut som jag hade gamlingfiltret på snapchat, om det verkligen var jag, och så vidare. För att reda ut saken: 1.) Ja. Det var jag. Varför skulle jag ladda upp en selfie av nån random på min insta. 2.) Nä. Jag hade inte sminkat mig. Fastän jag älskar smink! För här är fucking 30 grader. Vet ni hur länge smink håller i 30 grader och havsvatten. 3.) Ja. Jag ser ut såhär. Vill säga “skitsamma om jag är fin eller ful, för jag kan inte göra speciellt mycket åt saken” men jag vet att jag, till viss del tack vare snippeluran mellan benen, alltid kommer värderas efter mitt utseende. Och jag har ju haft tur med det genetiska lotteriet, men kan vi bara skita i hur folk ser ut för en stund? Inlägget handlade om chilinötter. Kommentera den svingoda jävla lilla nöten istället.”

31.8k Likes, 670 Comments – Clara Henry (@glasclara) on Instagram: “Okej, så på min förra bild fick jag massa kommentarer: att jag hade fina fräknar, …

32K Likes, 669 Comments – Clara Henry (@glasclara) on Instagram: “Okej, så på min förra bild fick jag massa kommentarer: att jag hade fina fräknar, att jag var finare utan smink, fulare utan smink, såg ut som en tant, såg ut som jag hade gamlingfiltret på snapchat, om det verkligen var jag, och så vidare. För att reda ut saken: 1.) Ja. Det var jag. Varför skulle jag ladda upp en selfie av nån random på min insta. 2.) Nä. Jag hade inte sminkat mig. Fastän jag älskar smink! För här är fucking 30 grader. Vet ni hur länge smink håller i 30 grader och havsvatten. 3.) Ja. Jag ser ut såhär. Vill säga “skitsamma om jag är fin eller ful, för jag kan inte göra speciellt mycket åt saken” men jag vet att jag, till viss del tack vare snippeluran mellan benen, alltid kommer värderas efter mitt utseende. Och jag har ju haft tur med det genetiska lotteriet, men kan vi bara skita i hur folk ser ut för en stund? Inlägget handlade om chilinötter. Kommentera den svingoda jävla lilla nöten istället.”

Clara Henry on Instagram: “I samarbete med @Nespresso.se …

6986 Likes, 40 Comments – Clara Henry (@glasclara) on Instagram: “I …

Vi älskar Clara Henry!! (@claralovers__) • Instagram photos …

52 Followers, 40 Following, 28 Posts – See Instagram photos and videos from Vi älskar Clara Henry!! (@claralovers__)

Clara Henry (@glasclara_fanpage) • Instagram photos and …

41 Followers, 40 Following, 12 Posts – See Instagram photos and videos from Clara Henry (@glasclara_fanpage)

Keywords: clara henry instagram