Alexander bard instagram

Alexander Bard (@alexanderbard123) • Instagram photos and …

Alexander Bard. Varför jag har privat är för att inga hatkonton eller liknande inte ska vara delaktiga. Men jag godkänner alla andra. 8 posts. 397 followers.

Alexander Bard (@bard279) • Instagram photos and videos

2313 Followers, 7 Following, 0 Posts – See Instagram photos and videos from Alexander Bard (@bard279)

”Alexander Bard är inget offer och ingen vågar debattera mig …

63.3k Likes, 2104 Comments – Dyngbaggen (@dyngbaggegalan) on Instagram: “”Alexander Bard är inget offer och ingen vågar debattera mig, ingen!

Alexander Bard och hans lika illa tänkande vänner fortsätter …

2043 Likes, 57 Comments – Black Lives Matter Sweden (@blacklivesmattersweden) on Instagram: “Alexander Bard och hans lika illa tänkande vänner fortsätter …

Alexander Bard är inte på min eller några kvinnors topp tio …

Elaine Eksvärd️ på Instagram: “Alexander Bard är inte på min eller några kvinnors topp tio lista längre. Män som känner/bryr sig om kvinnor, borde känna samma sak.”

3270 Likes, 155 Comments – Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) on Instagram: “Alexander Bard är inte på min eller några kvinnors topp tio lista längre.

3,270 Likes, 155 Comments – Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) on Instagram: “Alexander Bard är inte på min eller några kvinnors topp tio lista längre. Män som känner/bryr sig om kvinnor, borde känna samma sak.”

Alexander bard (@alexander_bard_fanpage) • Instagram …

47 Followers, 15 Following, 1 Posts – See Instagram photos and videos from Alexander bard❤ (@alexander_bard_fanpage)

Alexander Bard kallar oss som skrivit under för idioter, losers …

TNKVRT (tänkvärt) on Instagram: “Alexander Bard kallar oss som skrivit under för idioter, losers och patetiska offer. Han kommer ständigt med påhopp och kränkande ord, och folk menar seriöst att han inte är en mobbare? Bard har nu gått ut på Dagens Media om hans tankar kring denna namninsamling. Han säger “De försöker knäcka mig och mobba bort mig från mina jobb och uppdrag, när jag inte gjort något fel. Det är helt vansinnigt” och hänvisar att vi vill att TV4 ska ta avstånd från honom. Ursäkta mig, men var mobbar vi dig? Vi använder vår YTTRANDEFRIHET (see what I did there?) till att kritisera dig. Vi har inte sparkat dig från någonting, utan önskar helt enkelt att TV4 slutar inleda nya samarbeten med dig år efter år. Det är en stor skillnad!.Bard fortsätter “Det är bara gap och skrik i sociala medier av massor losers som hittar folk att hata. Och nu hatar de mig”. Verkligen? Hade du inte hatat från första början hade vi inte _hatat_ dina uttalanden om kvinnor, muslimer och svarta..Dagens Media frågar hur Bard hade reagerat ifall TV4 väljer att lyssna på uppropet. Bard svarar “Klart de inte gör. Är du dum i huvudet? De bryr sig inte ifall ett par snorungar har gjort ett litet upprop på ingenting”. Ja, det är inte alls mobbning att kalla folk för “dumma i huvudet” för att de ställer en legit fråga..Alexander Bard avslutar intervjun med att säga “Vet du vad? Jag skiter i folks känslor. Barn har rätt att ha känslor, men vuxna har inte rätt att gå runt och prata om sina känslor”. And there we have it. Bard har sagt att han inte bryr sig om vuxna personers känslor, vilket faktiskt förklarar hans beteende. Nu vet vi det, och jag tycker det är helt absurt hur han lyckas göra intervjun till ännu en mobbningsplattform. Bard being Bard. Please #DontBeABard. #TNKVRT”

2833 Likes, 199 Comments – TNKVRT (tänkvärt) (@tnkvrt) on Instagram: “Alexander Bard kallar oss som skrivit under för idioter, losers och patetiska offer.

2,833 Likes, 199 Comments – TNKVRT (tänkvärt) (@tnkvrt) on Instagram: “Alexander Bard kallar oss som skrivit under för idioter, losers och patetiska offer. Han kommer ständigt med påhopp och kränkande ord, och folk menar seriöst att han inte är en mobbare? Bard har nu gått ut på Dagens Media om hans tankar kring denna namninsamling. Han säger “De försöker knäcka mig och mobba bort mig från mina jobb och uppdrag, när jag inte gjort något fel. Det är helt vansinnigt” och hänvisar att vi vill att TV4 ska ta avstånd från honom. Ursäkta mig, men var mobbar vi dig? Vi använder vår YTTRANDEFRIHET (see what I did there?) till att kritisera dig. Vi har inte sparkat dig från någonting, utan önskar helt enkelt att TV4 slutar inleda nya samarbeten med dig år efter år. Det är en stor skillnad!.Bard fortsätter “Det är bara gap och skrik i sociala medier av massor losers som hittar folk att hata. Och nu hatar de mig”. Verkligen? Hade du inte hatat från första början hade vi inte _hatat_ dina uttalanden om kvinnor, muslimer och svarta..Dagens Media frågar hur Bard hade reagerat ifall TV4 väljer att lyssna på uppropet. Bard svarar “Klart de inte gör. Är du dum i huvudet? De bryr sig inte ifall ett par snorungar har gjort ett litet upprop på ingenting”. Ja, det är inte alls mobbning att kalla folk för “dumma i huvudet” för att de ställer en legit fråga..Alexander Bard avslutar intervjun med att säga “Vet du vad? Jag skiter i folks känslor. Barn har rätt att ha känslor, men vuxna har inte rätt att gå runt och prata om sina känslor”. And there we have it. Bard har sagt att han inte bryr sig om vuxna personers känslor, vilket faktiskt förklarar hans beteende. Nu vet vi det, och jag tycker det är helt absurt hur han lyckas göra intervjun till ännu en mobbningsplattform. Bard being Bard. Please #DontBeABard. #TNKVRT”

Alexander Bard. Är han ens på riktigt eller är han en rest från …

23 Likes, 1 Comments – Helena Vilhelmsson (@centerhelena) on Instagram: “Alexander Bard. Är han ens på riktigt eller är han en rest från 80-talet?

Alexander Bard: “Instagram kommer att dö ut” – tv4.se

Redan 1995 förutspådde Alexander Bard hur internet skulle påverka oss och våra liv. Nu tror han att Instagram och andra medier som ger ego-kickar är på …

“Instagram kommer dö ut” – Alexander Bard spår om nätets …

Redan 1995 förutspådde Alexander Bard hur internet skulle påverka oss och våra liv. Nu tror han att Instagram och andra medier som ger ego-kickar är på väg …

Keywords: alexander bard instagram